Follow:

Belangrijkedingenpagina, belangrijk om te weten: lees mij!

Belangrijk om te weten

Hallo bezoeker! Fijn dat je een kijkje neemt op mijn belangrijkedingenpagina, soms ook wel disclaimer genoemd. Hier vertel ik je een paar dingen waarvan ik belangrijk vind dat je ze weet als je de inhoud van mijn website bekijkt. Als volslagen leek op juridisch gebied doe ik dit zo simpel mogelijk: het moet natuurlijk leuk blijven. Hier gaan we!

Mijn belofte, mijn werk en mijn auteursrecht

Als eigenaar van deze website beloof ik je dat ik sta voor alles wat ik schrijf. Alle teksten en afbeeldingen zijn door mij persoonlijk gemaakt, tenzij ik schrijf dat dit niet zo is. Alle teksten vertegenwoordigen mijn persoonlijke mening. Ik heb vele inspiratiebronnen en geef credits waar ik weet dat die nodig zijn. Toch kan ik kan natuurlijk niet uitsluiten dat er ooit iemand anders geweest is die exact hetzelfde recept heeft gemaakt, dus als je dit leest en credits verdient, laat het me weten. Andersom geldt dit ook: op mijn teksten en afbeeldingen rust mijn auteursrecht. Als je deze graag ergens voor wilt gebruiken heb je dus mijn toestemming nodig. Tip: maak je eigen werk, dat geeft veel meer voldoening.

In het geval van een slip of the pen

Ik kook en schrijf omdat ik dat leuk vind en heb dan ook de grootst mogelijke aandacht voor de juistheid van mijn website. Wel wijs ik erop dat ik geen koksopleidingen heb gevolgd en geen professioneel schrijfster ben. Het zou dus ooit eens kunnen gebeuren dat er een onjuistheid mijn website opsluipt. Als je me hier dan op wilt wijzen zorg ik ervoor dat de onjuistheid wordt aangepast. Hiermee geef ik je uiteraard geen verdere rechten en wijs ik aansprakelijkheid voor schade die je zou kunnen ondervinden af.

Samenwerkingen en partnerprogramma’s

Als er sprake is van een samenwerking of als ik de beschreven producten heb gekregen beschrijf ik dit expliciet. Ik werk alleen samen met partijen die bij mij passen en ik kies zelf welke partijen dat zijn. Deze samenwerkingen kun je in verschillende vormen op mijn website tegenkomen, bijvoorbeeld als productreview. Als je geïnteresseerd bent om samen te werken kun je via de contactpagina contact met mij opnemen, dan kunnen we daar concrete afspraken over maken. Zonder afspraken is er geen sprake van een samenwerking. Naast samenwerkingen kan ik gebruik maken van partnerprogramma’s (affiliate programma’s). Als je gebruik maakt van een affiliate link en vervolgens een aankoop doet bij deze partij krijg ik een klein percentage commissie, voor jou als koper verandert er niets aan de prijs. Ik zie dit als een kleine bijdrage in de kosten voor het in de lucht houden van mijn site.

Cookies en privacy

Aan cookies en privacy heb ik een aparte pagina gewijd. De link hiernaartoe heb je als het goed is eerder gezien toen je voor het eerst op mijn website kwam, en misschien wel direct doorgenomen, maar (waarschijnlijk) weggeklikt. Omdat ik het belangrijk vind je te vertellen hoe ik omga met jouw privacy vraag ik je nog eens deze door te nemen.

En dat was mijn belangrijkedingenpagina

Heb je nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze belangrijkedingenpagina slash disclaimer? Check de contactpagina en neem contact op!

Share: