Follow:

Contact opnemen en op de hoogte blijven

Contact opnemen en op de hoogte blijven

Blijf op de hoogte

Wat leuk dat je contact zoekt met mij op overgekookt. Ik houd je op de hoogte van mijn bezigheden en recepten via Instagram, Facebook, Pinterest en deze blog, met altijd minimaal twee nieuwe berichten per week. Zo zorg ik ervoor dat je altijd voldoende inspiratie houdt voor makkelijke en gezonde recepten.

Heb je iets van mijn recepten gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je me dat laat weten! Dat kan via een reactie onder het recept, of plaats een foto op je social media en tag me daarin met hashtag #overgekookt of @overgekookt. Dat kan via Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest. Jou inspireren, daar doe ik het voor!

Heb je een vraag of wil je ergens contact over opnemen?

Gaat het over een van mijn recepten of over een inspiratie-artikel? Stel je vraag dan gerust via de reacties onder het artikel. Dat is ook nog eens handig voor anderen, want wie weet heeft een andere lezer dezelfde vraag! Ik kijk en reageer dagelijks, dus je hebt altijd snel een reactie. Ben je al aan het koken en heb je met spoed een vraag? Dan kun je het beste reageren via Instagram voor de grootste kans op een snelle reactie.

Heb je tips of verzoeken voor iets wat je graag terug zou zien op Overgekookt? Vul dan gerust onderstaand formulier in en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug. Ik ben gek op verzoeken dus de kans is heel groot dat je je vraag beantwoord ziet worden op mijn site.

Heb je een andere vraag of ben je op zoek naar mogelijkheden om samen te werken? Vul ook dan het onderstaande formulier volledig in, dan kom ik er zo snel als mogelijk, maar altijd binnen twee dagen bij je op terug.

    Met het versturen van dit bericht ga je akkoord met mijn privacybeleid.

    Mijn privacybeleid nog eens doornemen? Lees het hier.

    Share: