Follow:
Persoonlijk

En dat was week 1, op naar de volgende!

Update!

Hallo allemaal! Tijd voor een update. Het is alweer een week geleden dat ik Overgekookt online heb gezet. En eerlijk: deze week is voorbij gevlogen! Ik heb van jullie veel enthousiaste reacties gekregen op de recepten en ook een paar goede tips voor de site. Zo heb ik het recept voor de Beef Barbacoa verduidelijkt ten aanzien van de serveersuggestie en is mijn contactformulier verbeterd. Super, bedankt daarvoor! Deze week heeft voor mij zeker bevestigd dat het maken van Overgekookt een goed idee is geweest.

De afgelopen week ben ik veel bezig geweest met het proberen van nieuwe recepten. Ik had daar wat extra tijd voor omdat mijn man een weekje thuis is geweest voordat hij mocht beginnen bij zijn nieuwe baan. Handen vrij, dus experimenten maar dacht ik! De probeersels die ik goed genoeg vond om recepten van te maken hebben jullie via mijn socials vast al voorbij zien komen; zeer binnenkort staan ze online. Wat al online staat heb ik deels voor je samengevat in deze collage: onder anderen de plaattaart, pancakes, courgettesoep en de couscous.
couscousplaattaartcourgettesoeppancakes
Deze week kun je weer meerdere nieuwe recepten van me verwachten. Zo laat ik onder andere een lekkere Poké Bowl zien, plaats ik mijn basisrecept voor een Turkse pilav en geef ik tips ‘voor in het broodbakje’ nu de vakantie voorbij is. Voor het weekend krijg je een lekker ijsrecept.
Ik hoop dat deze week weer net zo goed wordt als de vorige! Ook nu weer de oproep aan jullie: laat het vooral weten als je nog zaken ziet die ik kan verbeteren of als je andere suggesties hebt. Dan zorg ik ervoor dat ik ermee aan de slag ga.
Smakelijke groet,
Sita
Share:
Previous Post Next Post

Misschien ook leuk

No Comments

Leave a Reply