Follow:

Over mij en overgekookt

Over mij en overgekookt

Hallo! Leuk dat je meer wilt weten over Overgekookt. Op deze pagina vertel ik je wat meer over mijzelf, mijn hobbies en gezin. Ook vertel ik je hier waarom ik deze blog ben begonnen, over mijn idee voor ‘Overgekookt’ en mijn filosofie in de keuken.

Wie ben ik?

Ik ben Sita. Ik ben in 1990 geboren en mocht vanaf dat ik een jaar of acht was mijn ouders helpen in de keuken. Al snel merkte ik dat het erg leuk is om met een verzameling simpele ingrediënten iets lekkers op tafel te zetten. Nu, ruim twintig jaar later, doe ik dat nog steeds erg graag en dat doe ik voor mijn meestal hongerige man en altijd hongerige drie zoontjes van vier, drie en één jaar oud. Ruime porties en gezond eten staan voorop.

Ik houd van gezelligheid, reizen en fotografie, samen met mijn mannen knutselen aan de keukentafel en een lekkere kop thee.

en wat is Overgekookt?

Op Overgekookt deel ik mijn recepten en inspiratie met je. Ik schrijf over wat ik gekookt en gegeten heb. Mijn insteek hierbij is koken voor het hele gezin. Met drie kleine kinderen moet het natuurlijk redelijk snel te bereiden zijn, maar ook vooral gezond. Ik kook graag met verse ingrediënten en wil je laten zien dat je helemaal geen grote keuken of ingewikkelde apparatuur nodig hebt om snel een lekkere maaltijd op tafel te kunnen zetten. Koken en eten moet vooral leuk zijn!

Ik werk zelf altijd met een weekmenu. Je hoeft niet meer elke dag te peinzen over wat je nu weer eens zal maken, je hebt alle ingrediënten in huis (als het goed is) en het is ook nog eens veel vriendelijker voor je portemonnee om niet elke dag naar de supermarkt te gaan. Deze weekmenu’s zal ik zeer binnenkort ook gaan plaatsen op Overgekookt. Ik help je met plannen wat je gaat eten, combineer boodschappen slim en geef je de recepten erbij. Handig! Dus houd mijn site goed in de gaten.

Soms is het leuk om wat meer tijd te nemen voor het koken. Daarom voeg ik ook recepten toe voor je eigen pizzadeeg, verse pasta en heerlijke stoofgerechten. Dit doe ik op een niveau dat voor iedereen toegankelijk is. Als je mijn recepten volgt kun je, zelfs als je nooit eerder hebt gekookt, de lekkerste maaltijden bereiden.

Zo!

Dat over overgekookt en over mij, in een notendop. Meer weten? Neem eens een kijkje op de contactpagina, belangrijkedingenpagina of reageer bij mijn andere berichten. Ik wens je veel leesplezier! Heb je vragen, suggesties of mis je bepaalde zaken op mijn blog? Laat het mij weten! Tips zijn altijd welkom.

Share: