Follow:

Privacy en cookies

Mmm… cookies

Behalve recepten voor koekjes geef ik je ook cookies. Dit zijn piepkleine bestandjes die op jouw device worden opgeslagen. Dit doe ik omdat ik gebruik maak van diensten die me inzicht geven in bezoekers en het algemeen functioneren van mijn website. Daarnaast geven tracking cookies inzicht in jouw profiel, zodat je op enig moment gerichte advertenties kunt verwachten als je mijn website bezoekt. De diensten waarvan ik gebruik maak voor mijn website zijn Google Analytics en Wordpress. Je kunt de optie tot opslaan van cookies altijd uitzetten in je browser. Geplaatste cookies kun je ook zelf altijd verwijderen.

Privacy

Ik verwerk de persoonsgegevens die jij mij verstrekt, bijvoorbeeld op het moment dat je mij mailt of een reactie achterlaat op mijn site. Mijn doel bij verwerking is passend op jou te kunnen reageren. De verbinding waarlangs verkeer met mijn site mogelijk is, is beveiligd via SSL. Ik bewaar de gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk en houd mij aan de hiervoor geldende maximale termijnen conform de daarvoor opgestelde (onder anderen, privacy) wetgeving. Je mag mij altijd verzoeken om inzage in de persoonsgegevens die ik van jou heb verwerkt en om deze te wijzigen, over te dragen en/of verwijderen. Ook als je een klacht over mijn gebruik van de gegevens die je achterlaat wilt indienen heb je deze mogelijkheid.

Heb je hierover vragen? Neem contact met me op! Honger gekregen van al dat gepraat over cookies? Kijk eens hier.

Share: