Follow:
Persoonlijk

Weekupdate #2!

Alweer tijd voor de weekupdate

Hallo! Wat vind ik het fijn dat je terug bent voor alweer een nieuwe weekupdate. De afgelopen week is een hectische week geweest in huize Overgekookt. Na een heerlijk eerste weekend van de maand, waarin we lekker met het gezin naar de dierentuin zijn geweest en de volgende dag perfect was voor een tuinfeest, hebben de kinderen nu weer hun eerste week school, gymnastiek, peuterspeelzaal en het bijbehorende ritme van wat vroeger opstaan achter de rug. En dat is na de zomervakantie toch best weer even wennen. In de zomervakantie was het heerlijk zo nu en dan lekker tot half acht in bed te kunnen blijven, nu gaat de wekker alweer een uur eerder. Ook is mijn man is begonnen met zijn nieuwe baan, dus we hebben veel nieuwe dingen tegelijk. Misschien maar goed, des te sneller zitten we allemaal weer in het ritme!

Hoe is bij jullie de eerste septemberweek verlopen?

Welke recepten hebben we gezien?

Ondertussen is ook de tweede blogweek alweer voorbij. Ik heb weer een aantal nieuwe lekkere recepten geplaatst en ben ook weer bezig geweest wat nieuwe, gezonde recepten uit te werken. Deze week ga ik je daar meer van laten zien! Maar laten we eerst eens terugkijken op de afgelopen week. We zijn de week begonnen met de Poké bowl: ik heb genoten van jullie reacties hierop. Het doet me goed om te zien dat jullie zo enthousiast zijn en dat bevestigt voor mij opnieuw dat lekker koken helemaal niet moeilijk is – iedereen kan het! Als je dan met weinig moeite zoiets kleurrijks op tafel kunt zetten kook je toch nooit meer uit een pakje?

recepten week 2

Verderop in de week heb ik jullie verteld wat ik mijn zoon meegeef in zijn broodbakje: de havermoutmuffin met appel. Hartstikke gezond maar toch ook super lekker. Ik had er genoeg gemaakt om ze ook bij mijn man in het broodbakje te doen, en ook over  de gezonde zoete- aardappelbrownies (daarover volgende week meer!) was hij erg enthousiast. Verder heb ik in mijn hoop op een paar mooie nazomerdagen mijn dulce de leche basisrecept en het beste ijs hiervan gedeeld. Tot slot ben ik op de Turkse toer geweest met de sade pilav en köfte. Vooral met een frisse salsa erbij zijn die twee recepten een lekkere combi.

Op naar de komende week!

En nu op naar de komende week. Ik heb nog wat aanpassingen voor deze site in gedachten, met name over de index ben ik nog niet helemaal tevreden. Wat vinden jullie hiervan zoals het nu is? Zo laten en aanvullen, of toch wat overzichtelijker? Verder hoop ik deze week iets meer van mijn keuken en de apparatuur die ik gebruik te kunnen laten zien. Maar vooral enthousiast ben ik over de recepten die er weer aan zitten te komen. Zoals gezegd zal ik na komende opnieuw iets gezonds voor in het broodbakje plaatsen, namelijk zoete- aardappelbrownies. Stevig van structuur maar toch licht en verantwoord. Verder heb ik een supersnel ovenpastarecept voor je in petto, je zult verbaasd zijn over hoe snel je zoveel smaak kunt maken. Ook gaan we nog even verder op de mediterraanse weg, maar daarvan geef ik hieronder alleen een tipje van de sluier. Weten jullie al wat het wordt?

beleg voor op de...

Ik hoor het wel als je het weet! #overgekookt

Smakelijke groet,

Sita

 

 

 

Share:
Previous Post Next Post

Misschien ook leuk

No Comments

Leave a Reply