Follow:
Persoonlijk

Weekupdate #3!

Het is alweer tijd voor de weekupdate!

Dus, de weekupdate bij deze! De tweede septemberweek zit erop en de derde is inmiddels goed begonnen, met prachtig weer en nog mooier weer in het vooruitzicht. Niet té warm, maar heerlijk om buiten te zijn en de mooie dagen vol meepakken, voordat de herfst straks echt begint. Een week waarin ik je hopelijk weer kan inspireren met frisse nieuwe recepten voor de laatste zomerdagen en misschien een geschikt recept als vooruitblik naar de guurdere dagen die na de komende week vast zullen volgen. Ik heb gemerkt dat ik er nog niet aan toe ben gekomen je de blik in mijn keuken te geven die ik graag wilde, al heb je via mijn InstaStories wel een glimp kunnen opvangen, haha. Omdat ik meer wil laten zien dan dat maar nog niet weet wanneer doe ik er geen nieuwe beloftes over, anders dan: volgt zo snel mogelijk! Voor nu: recepten!

Wat hebben we de afgelopen week gezien?

De afgelopen week is weer een goede week geweest, met zo ongeveer om de dag een recept: precies hoe ik het in mijn hoofd had. We begonnen met de perfecte pasta al forno, ik gaf je een heerlijk basisrecept voor pizzadeeg gebaseerd op de Napolitaanse manier en sloot de week af met een lekkere, makkelijke Turkse linzensoep, ofwel Mercimek çorbasi.

weekoverzicht week 3

En komende week?

Zoals gezegd wil ik de laatste mooie dagen gebruiken om je een paar frisse recepten mee te geven. Bijvoorbeeld een lekkere, gezondere variant op de klassieke Amerikaanse coleslaw, een 5-minuten salsa en een heel kleurrijke Thaise maaltijdsalade. Ook heb ik weer een verrassing in petto, dus houd de site in de gaten! Verder zal ik opnieuw enkele verbeteringen “onder de motorkap” doorvoeren in de site, waardoor ik hoop dat alles nog beter gaat werken. En heb je tips of suggesties? Let me know!

De volgende weekupdate zal in het teken staan van het feestelijke feit dat Overgekookt dan een maand in de lucht is. En dat zullen we vieren met recepten voor feestelijke hapjes! Ik wens je voor nu in elk geval weer een heel smakelijke en gezonde week toe, en veel plezier met het koken. Ik vind het leuk te zien dat jullie met de recepten aan de slag zijn.

Smakelijke groet,

Sita

 

 

Share:
Previous Post Next Post

Misschien ook leuk

No Comments

Leave a Reply