Follow:
Persoonlijk

Weekupdate #4!

weekupdate

Weekupdate!

We hebben een mooie week achter de rug, dus tijd voor de weekupdate! We hebben genoten van de laatste mooie zomerdagen en ook de eerste dagen van de herfst zijn een feit. We hebben al de nodige kastanjes gevonden en de keuken helemaal in herfstsfeer gebracht. Koekjes bakken, kaarsjes aan en een lekkere kop thee erbij, dan ben ik helemaal in mijn element. De kinderen vinden het leuk om te helpen met het deeg, zoals je hebt kunnen zien op mijn Stories. Heel huiselijk dus de afgelopen dagen! Ik verwacht dat dat deze week niet anders zal worden, misschien dat zelfs het houtkacheltje al aan gaat. Hoe waren jullie eerste herfstdagen? Kijk je uit naar de sfeer en gezelligheid van dit seizoen of had de zomer nog wel wat langer mogen duren?

Laten we eens terugblikken op afgelopen week

Zoals beloofd heb ik weer een aantal recepten geplaatst in de afgelopen week. Zo heb ik de week afgetrapt met een gezonde variant coleslaw, een supersnelle komkommersalsa is gepasseerd en ik heb je een kleurrijke Thaise salade laten zien. Alles snel op tafel en heerlijk van smaak! Ook heb ik mijn heerlijke recept voor scones geplaatst, lekker en gezellig voor in het weekend. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

weekoverzicht4

En komende week?

Ik had het vorige week al gezegd: deze week staat de website een maand in de lucht en dat vieren we! Deze week zal ik feestelijke recepten plaatsen die je heel goed kunt gebruiken voor verjaardagen of andere bijzondere gelegenheden. Zoals je van me gewend bent zorg ik er ook weer voor dat ze heel makkelijk te maken zijn! Tipje van de sluier: een pompoentaart en een crèpetaart zullen sowieso op de website verschijnen. Ook komt er een recept online wat heel erg goed bij deze donkere dagen past… al benieuwd wat het is? Als je mijn socials hebt gevolgd weet je het misschien al!

Smakelijke groet,

Sita

 

Share:
Previous Post Next Post

Misschien ook leuk

No Comments

Leave a Reply