Follow:
Persoonlijk

Weekupdate #5!

weekupdate

Weekupdate!

De week is weer voorbij gevlogen! Met elke dag weer genoeg te doen, niet in de laatste plaats weer lekkere nieuwe dingen uitgeprobeerd. Om te vieren dat de website nu ruim een maand in lucht is heb ik twee lekkere taarten geplaatst. Wie weet heb je al even geprobeerd eentje te maken? Ik vind het super leuk van je te horen wat je ervan vond! Zo heb ik al van meerdere mensen gehoord die de scones hebben gemaakt. Blijf dat vooral doen, dat helpt mij ook weer de recepten beter en duidelijker te maken. Ook heb ik de tip gekregen iets meer plaatjes te gebruiken. Ik beloof dat ik dat zal proberen! Maar ik weet niet of dat direct lukt, ik merk dat het nog best lastig is genoeg verschillende foto’s te maken die dan ook nog allemaal moeten lukken. We zullen zien!

Terugblik op de afgelopen week

We hebben heerlijke herfstige uiensoep gezien, dito pompoentaart, een vrolijke crêpetaart en tot slot zoete aardappelbrownies!

En komende week?

De komende week ga ik opnieuw op de oriëntaalse toer. Het naanbrood wat jullie op insta hebben gezien komt voorbij, een lekkere curry die je er goed mee kunt combineren en ik heb, zoals bijna gebruikelijk, weer een verrassing in gedachten. Ik kijk er weer naar uit! En als altijd: tips? Laat maar horen!

Smakelijke groet,

Sita

Share:
Previous Post Next Post

Misschien ook leuk

No Comments

Leave a Reply