Follow:
Persoonlijk

Weekupdate #6!

weekupdate

Weekupdate

Dag allemaal! Het is weer maandag, dus is het weer tijd voor de weekupdate. De afgelopen week is een goed gevulde (lees: drukke) week geweest in huize Overgekookt. Een week waarin ik lekker met de kinderen bezig ben geweest, het hardlopen heb doorgezet en we met het hele gezin in Drouwenerzand zijn geweest. En o ja, heel veel appelmoes gemaakt! We kregen kilo’s appels van twee buren en die hebben we met wat gember, kaneel en anijs verwerkt.

Lekkere appelmoes met gember anijs en kaneel

Hierdoor ben ik iets minder met het bedenken van nieuwe recepten bezig geweest. Ook heb ik de beloofde verrassing waar ik vorige week over vertelde nog niet kunnen plaatsen voor jullie achter de hand gehouden: lekkere havermoutkoekjes! Deze week alsnog online. Ik heb ook veel nieuwe inspiratie opgedaan en ik hoop dat ik die deze week tot nieuwe recepten kan verwerken!

Drouwenerzand

Eerst eens wat meer over wat we afgelopen weekend hebben gedaan, namelijk een bezoekje aan Drouwenerzand! We hadden kaartjes gekregen van de beppe (dat is de oma) van mijn man omdat het haar erg leuk leek voor de kindjes, heel lief van haar. Het was een redelijk stukje rijden bij ons vandaan, maar het was de moeite zeker waard. De kinderen hebben eindeloos in het treintje en de oude autobaan gezeten. Ook fijn is dat je geen eten mee hoeft te nemen, je kunt daar gewoon een patatje ophalen. Niet culinair hoogstaand, wel gewoon lekker. Kortom, een aanrader.

En wat hebben we aan nieuwe recepten gezien?

Ik heb de smakelijke vegan zoete aardappel curry geplaatst en ook een lekker recept voor naanbrood met knoflookboter en koriander! Over beide zijn jullie super enthousiast geweest, bedankt daarvoor! Samen in één foto:

 

Naanbrood knoflookboter koriander vegan curry

Wat komt er de komende week?

Ik noemde ze al even, die lekkere havermoutkoekjes! Verder ga ik mijn weekmenu nog plannen en bedenken wat ik online zet, haha. In elk geval nog twee recepten extra. Dus stay tuned! Ik heb er weer zin in.

Smakelijke groet,

Sita

Share:
Previous Post Next Post

Misschien ook leuk

No Comments

Leave a Reply